Feesten & Partijen

Wat voor een feest u ook wilt geven, bij ons bent u altijd aan het juiste adres


Door onze unieke ligging, vlak aan het strand, met royaal terras en huiselijke sfeer, kunnen wij van uw feest een onvergetelijke beleving maken. Of u nu met 20, 100 of 150 gasten wilt komen u krijgt advies op maat en wij helpen u met de organisatie.

 

Voor wat betreft uw bruiloft of jubileum, kunt u zowel de receptie, het diner als het  feest onder één dak organiseren. Dat geeft een hoop rust en zorgt ervoor dat u optimaal kunt genieten. Voor bedrijven bieden wij de mogelijkheid het sociale programma mee te helpen organiseren en combineren met eventuele uitdagende binnen en/of buiten activiteiten.

Binnen biedt ons restaurant ruimte voor een exclusief meer-gangen diner tot maximaal 60 personen óf feest met buffet tot maximaal 100 personen.


Heeft u meer gasten dan bouwen wij onze ruimte heel charmant voor u uit, met een mooie tent op het terras, die aansluit aan ons restaurant met openslaande deuren. Krijgt u er al helemaal zin in? Wacht niet en kom langs, zodat wij onder het genot van een vers kopje koffie uw wensen uit kunnen werken.

Achterweg 2
1759 NH Groote Keeten
T: 0224 227082
E: info@deprincenkeet.nl
Dagelijks geopend van 10 tot 22 uur