Menu

Van bittergarnituur tot chocolade drieluik

Alles wordt bij De Princen Keet in Groote Keeten met zorg bereidt. Wij streven naar een optimale prijs/kwaliteit verhouding en bieden uitsluitend verse huisgemaakte producten aan. Dat betekent dat onze lekkernijen voor bij de koffie allemaal vers gemaakt zijn en dat de sauzen, appelmoes en groenten bij het diner ambachtelijk in eigen huis worden bereid. Zelfs de aardappelen voor onze overheerlijke frites worden in Groote Keeten zelf gerooid!

Ontbijten, lunchen, dineren en borrelen

De ontbijt&unchkaart en de dinerkaart zijn uitgebreid en afwisselend. Vanaf half juni t/m half september voeren wij een iets kleinere kaart, vanwege de drukte op ons terras. Evengoed bieden wij het hele jaar door altijd mooie streekproducten en seizoengerechten buiten de kaart en hebben wij het gehele jaar door iedere dinsdag een scherp geprijsde daghap. Op onze facebookpagina kun je vinden welke daghap deze week wordt bereid. 


Tot slot kunnen wij voor groepen altijd een diner of buffet op maat samenstellen, afhankelijk van uw persoonlijke wensen. Kom langs of neem contact met ons op over de mogelijkheden.

 


Menu

Menu Menu Menu Menu Menu Menu Menu Menu
Achterweg 2
1759 NH Groote Keeten
T: 0224 227082
E: info@deprincenkeet.nl

Maandag en Dinsdag gesloten
Woensdag - Vrijdag 11:00 - sluit
Zaterdag - Zondag 10:00 - sluit