Feesten & Partijen

De Princen Keet is de ideale locatie voor jouw feest


Door onze unieke ligging, vlak aan het strand van Groote Keeten, met royaal terras en huiselijke sfeer, kunnen wij van jouw feest een onvergetelijke beleving maken. Of je nu met 20, 100 of 150 gasten wilt komen, je krijgt advies op maat en wij helpen je met de organisatie.

 

Bruiloft, jubileum of bedrijfsfeest

Wil je een bruiloft of jubileum vieren? Bij De Princen Keet kun je zowel de receptie, het diner als het  feest onder één dak organiseren bij ons. Dat geeft een hoop rust en zorgt ervoor dat je optimaal kunt genieten.

 

Voor bedrijven bieden wij de mogelijkheid het sociale programma mee te helpen organiseren en te combineren met eventuele uitdagende binnen- en/of buitenactiviteiten. 

 

Kleine en grote groepen

 

Binnen biedt ons restaurant ruimte voor een exclusief meer-gangen diner tot maximaal 60 personen óf feest met buffet tot maximaal 100 personen. Wil je meer gasten uitnodigen? Geen probleem! Wij bouwen onze ruimte voor je uit met een fraaie tent op het terras, die aansluit aan ons restaurant met openslaande deuren.

 

Krijg je al helemaal zin in jouw feest? Wacht niet en kom langs, zodat wij onder het genot van een vers kopje koffie jouw wensen uit kunnen werken. De contactgegevens vind je hier.

Achterweg 2
1759 NH Groote Keeten
T: 0224 227082
E: info@deprincenkeet.nl

Maandag en Dinsdag gesloten
Woensdag - Vrijdag 11:00 - sluit
Zaterdag - Zondag 10:00 - sluit